La CGT de Badalona reprèn la reivindicació d’un local

 La Confederació General del Treball, des de la seva federació de Badalona, vol informar als ciutadans del conflicte que manté des de fa anys amb l’ajuntament de la ciutat:

Des de fa anys, l’ajuntament ha concedit el gaudi sobre alguns locals de propietat Municipal a diferents entitats: sindicats institucionals, associacions de diferents tipologies, etc.

Ja en l’any 2004, la llavors alcaldessa, va prometre públicament un local adequat a la labor que fa des de fa dècades aquest sindicat a Badalona. Promesa que mai va tenir intenció de complir.

A aquest Sindicat estan afiliades centenars de persones; els treballadors de la ciutat han votat a desenes de companys per a representar-los en les seves empreses; fa molts anys que treballem al costat d’altres moviments socials de la ciutat…

Si mirem com és la contribució del sindicat al teixit social de Badalona, resulta rar que hàgim de continuar realitzant assemblees en un parc públic perquè no tenim accés a reunir-nos en un local suficientment gran per a la nostra activitat.

A que es deu llavors aquesta insistència a discriminar a la CGT? Doncs que som un Sindicat que no combrega amb la idea de societat que tenen els partits polítics, i per tant, no som votants potencials. És a dir que, a l’hora de repartir els locals entre entitats que els necessitin per a desenvolupar la seva activitat, no importa com sigui aquesta activitat, el seu volum, o el bé que aquesta faci a la societat de Badalona, en aquest cas als treballadors. L’única cosa que importa és si el nostre interès en l’activitat els reportarà vots, si no és així, ja pot ser un sindicat, associació o el que sigui; tenir 100 afiliats, 1000 o 25000. Que el patrimoni de la ciutat s’ofereix sempre als votants potencials.

Per tot això la CGT de Badalona s’ha declarat en lluita contra els que es creuen que són propietaris del patrimoni de la ciutat i pensen que poden utilitzar-lo per a comprar vots.

Seguirem sense creure en la societat que ells volen i insistirem en reclamar el que creiem que és just.

Historia del conflicte per un local digne a Badalona

Carta del sindic de greuges denunciant la no colaboració de l’ajuntament de Badalona

Anuncios
Esta entrada fue publicada en Noticias. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s